14/10/11

Γίνε μια celebrity στο Facebook σε μόλις 10 βήματα!

Ε σημερα που εχω κεφια, μπορω να κανω και κατι χιουμοριστικο.Που ομως το τραγικο του ειναι οτι εχει αποτελεσματα! Αναφερομαι σε κοριτσια βεβαια, και θα σας δωσω συμβουλες να γινετε διασημες στο facebook!

Βημα 1: Φτιαχνεις προφιλ...ε ενταξει το email σου πρεπει να εχει μεσα την λεξη SEXY! Προτεινομενα email λοιπον... 
  • maraki-sexy@hotmail.com
  • dimitroolasexygirl@gmail.com
  • nikoletitsa_kavlaki_to_sexy_trelomoro@yahoo.com
Βημα 2: Αφου παρεις ιδεα και φτιαξεις ενα αντιστοιχο email, μετα μπορεις να πας να δημιουργησεις λογαριασμο...Εδω θα χρειαστουμε και το καταλληλο ονομα!Που πας με το ονοματεπωνυμο κανονικα κοπελα μου? Δε πας πουθενα! Παρε μια δοση να εχεις....
  • Maro0litca i trel0fo0ckitca
  • I0annaki malaka mo0
  • Dimitro0la kai an go0ctareicC
  • Xrictinaki trela
  • Afr0dito0la i bebe Lily
  • Giotaki t0 trel0zo0zo0naki
  • Elenitca lene kai klene
Βημα 3: Φανταζομαι οτι πλεον το ονομα σου ειναι ανταξιο μιας CELEBRITY ΤΟΥ FACEBOOK! Εγγραφεσαι κανονικα και συνεχιζεις....Ουπς δε πας με φωτο αυτο το γαλαζοασπρο πανω αριστερα,για ονομα του Θεου! Πας και φορας οτι πιο ξεκωλο εχεις, φορας οτι πιο ακριβο εχεις, βαφεσαι, φτιαχνεις μαλλι, ΠΑΝΤΑ γοβα γινεσαι σαν λατερνα που λεει ο λογος και πας στο μπανιο. Για να μη γινουμε και ρεζιλι συμμαζεψε λιγο τα στρινγκακια,τις πετσετες και τραβα καζανακι.

Βημα 4: Το βημα αυτο εχει παλι σχεση με τη φωτογραφια, αλλα...ειναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Γι'αυτο και το διαχωρισα. Λοιποοοοοον....αφου εκανες το βημα 3, παιρνεις στα χερια σου και προσεξε με καλα! Ακομα και αν δεν εχεις δανειζεσαι της φιλης,του θειου,του αδερφου σου ρε παιδι μου το πανακριβο I-PHONE! Τωρα το κρατας παντα με στυλ και κοιτας στον καθρεπτη, σηκωσε λιγο το φουστανακι, πετα λιγο βυζακι εξω και το σημαντικοτερο! ΣΟΥΦΡΩΣΕ ΤΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ! Κρατησου λιγο,πατα το κουμπακι, και ΚΛΙΚ ετοιμηηηηηηηη! Μπραβο το κοριτσι μας. Παμε αλλη μια φορα το ιδιο....αλλη μια....αλλη μια....αλλη μια....(κανε τις 300 να μαστε σιγουροι).
*Το αποτελεσμα σου για να σαι σιγουρη πρεπει να μοιαζει καπως ετσι...


Βημα 5: Καλωδιο και περναμε τις φωτο στο pc! Παμε msn αμεσως και τις στελνουμε να τις δει το πρωτο λιγουρι που θα βρεις μπροστα σου! Αυτος διαλεγει ποιες του αρεσουν. (ολες δηλαδη). Οποτε παμε σε μια kollito0la mwe mwe και διαλεγετε μαζι τις φωτο! Θυμισου,πριν της δειξεις τις φωτο πρεπει να στειλεις SMS!!!! Το οποιο θα σου δωσω και παλι ως παραδειγμα....
    Agapo0linaki mo0, mwaki mo0 glik0, trelofilenaditca mo0, hiiii ti knc? Apofacica na ftiaxw fo0bo0, boreic na er9eic cpiti mo0 na me v0i9iceic me tc foto? Ein pollec+ dn 3erw p0ia na diale3w! plz plz plz agapi mo0.Sagapw pl pl pl . :* :* :* :* :* :* <3 <3 <3 <3 <3
Ετσι η κολλητη σου δε θα σου κανει πουτανια και θα ερθει να σε βοηθησει να διαλεξετε την καλυτερη.
*Εδω να σου θυμισω οτι η διαδικασια αυτη διαρκει ωρες,καθως συνηθιζεται να βγαζεις και μαζι της αλλες 300 φωτο!

Βημα 6: Αφου διαλεξετε τις καλυτερες φωτο,φτιαχνετε τα albums και τις ανεβαζετε....τα tag πεφτουν βροχη αφου φυσικα θα κανεις add και την kolito0la co0! Διαλεγεις την πιο ξεκωλη για προφιλ εννοειται δε θα στο λεω εγω.

Βημα 7: ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ! Αφου ολα τα λιγουρια που εχουν φιλη τη φιλη σου,σε εχουν κανει ηδη add,εσυ φυσικα κανεις accept και αρχιζει η πραγματικα σκληρη δουλεια! πρεπει...και δεν εννοω πρεπει, εννοω ΠΡΕΠΕΙ, να κανεις add ολη τη  Σαρα,τη Μαρα και το κακο συναπαντημα!Οποιον ξερεις και δεν ξερεις.Μην αφισεις κανεναν!

Βημα 8: Αφου 2-3 μερες μετα εχεις φτασει τους 1800 φιλους μπορεις να μπεις online στο chat και να αφησεις τα λιγουρια να σου μιλησουν!Θυμισου,δε γινεται το καθε μπαζολερι που κυκλοφορει να χει 2-3 μαλακες να τη παρακαλανε!Πρεπει να τους φας τους γκομενους! Στη συζητηση, δινεις κανονικα τηλεφωνακι, γινεσαι αρκετα προκλητικη με ολους, πατας χιλιαδες like σε φωτο με γυμνους κοιλιακους, αφηνεις υποσχεσεις και γενικα παιζεις με ολους.Κανονικο τσουλακι δηλαδη.

Βημα 9: Αυτο το βημα μπορει να μη σου φανει σημαντικο,αλλα στη πραγματικοτητα ειναι...Μη ξεχνας ποτε τα ακολουθα...
  • Να κανεις check in παντα στα starbucks ακομα και αν εισαι 3500 χιλιομετρα μακρια!
  • Παντα στο check in να φαινεται το iphone (οχι παιζουμε)
  • Να κανεις check in καθε Παρασκευη και Σαββατο βραδυ σε ολα τα clubs της Αθηνας,ακομα και αν εσυ πινεις τσαι με τον παππου σου στο σπιτι. 
  • Καθε Δευτερα ή Τριτη μη ξεχνας να κανεις tag στον εαυτο σου στις φωτογραφιες αυτων των clubs...
  • Κανε παντα τα καλυτερα clopy paste status ωστε να δουν οι αλλοι οτι εχεις χιουμορακι βρε κουτο!
  • Μην αφισεις μερα που να μην πας να αφιερωσεις τραγουδι στη κολλητουλα σου, απο Μελισσες ή Snoop Dog ή Justin Bieber με τιτλο...axxx kolito0la mo0 ein teli0 aut0 t0 trago0dakiii <3 love you agapec mo0. Miss you pll pll pl! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
  • Να μιλας με ολους και με ολες, αλλα κυριως με ΟΛΟΥΣ!
  • Κανε like φυσικα στις σελιδες με τους αγαπημενους σου ko0klo0c τραγουδιστες,ηθοποιους, καθως και στις πιο ακριβες μαρκες απο τσαντες ή γοβες.
  • Οταν ανεβαζεις φωτο και δεν εχεις μαζεψει τον καταλληλο αριθμο like (απο 50 και πανω δηλαδη) τοτε θα πας να την κανεις post και θα γραψεις πανω πανω με κεφαλαια, LIKE MECAAA ;) (Y) <3
Βημα 10 : Πλεον εισαι σχεδον μια celebrity του facebook! Αλλα λειπει κατι ακομα. ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΝΟ? Πρεπει να φτιαξεις και ενα Β,αναλογο με το Α. Αφου πρωτα μαζεψεις 5000 φιλους στο Α.

Τωρα,εχοντας ολοκληρωσει και τα 10 αυτα βηματα, σε ανακυρησσει η παγκοσμια καμμενη κοινωνια ως FACEBOOK CELEBRITY! Μη σου πω και FACEBOOK PRINCESS! Τωρα μπορεις να φτιαξεις τη δικη σου fan page και να ζησεις στο μαγικο κοσμο του facebook με τους χιλιαδες λιγουρια θαυμαστες σου.
Με την ευγενικη χορηγεια της Vodafone...-εσυ like -οχι εσυ -οχι εσυ!

1 σχόλιο:

  1. Εύστοχο. Έχει φτάσει η πλειονότητα στο σημείο ώστε η αυτοπροβολή να γίνεται αυτοσκοπός και να πρέπει να παίρνει μπόνους αυτοεκτίμησης..Πού πάτε ωρέ γαλότσες με τα μυαλά πάνω απ'το κεφάλι οεο?:P [αναφέρομαι στην πλειονότητα λέω πριν]

    ΑπάντησηΔιαγραφή