23/10/11

Δεν μοιάζει με δημοκρατία...

Πραγματικα ηθελα ημερες να το γραψω αυτο εδω το κειμενο...να μιλησω για την πολιτικη...για την γαμημενη πολιτικη αυτου εδω του τοπου.....
Δεν υπαρχουν πουθενα αυτα που γινονται.Μας πανε πενηντα χρονια πισω...Δεν πατε καλα εκει στη Βουλη.Το μονο που σας χρειαζεται ειναι να πεσουν δυο αεροπλανα μεσα και να σας σκοτωσουν ολους.Να δειτε πανηγυρι που θα κανουμε.Αλλα ρε Μπιν Λαντεν σε λαθος χωρες πας και τα ριχνεις γαμωτο!Ετσι πιστευω οτι σκεφτονται παρα πολλοι Ελληνες σημερα...ναι σημερα την 23η Οκτωβριου του 2011. Δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω.... ας αρχισω απο το ΔΝΤ και βλεπουμε. Εβαλες την υπογραφη σου Γιωργακη,και ταυτοχρονα σκλαβωσες μια ολοκληρη χωρα. Δε ξερω πως νιωθεις.Ισως ηθελες να ξεχρεωσεις αυτη τη χωρα.Αλλα εισαι ηλιθιος ετσι οπως πας να το κανεις.Εισαι αδικος.Εισαι σαν Χιτλερ.Και τωρα εχεις χασει τον ελεγχο...και οτι δεν σαρεσει το φυμωνεις! Του σκοτωνεις το δικιο.Αυτο δεν λεγεται δημοκρατια.Αυτο λεγεται Χουντα.Δηλαδη τι αλλο θα μας απαγορευσεις? Τι αλλο θα μας φορολογησεις? Ποσους ακομα θα στειλεις μεταναστες? Δεν εισαι ελληνας Γιωργακη.Εισαι ενας γαμω αμερικανος και ολοι εκει μεσα ειστε ενα ματσο κλεφτες!Αυτο ειστε! Ολα ξεκινησαν με το λεφτα υπαρχουν...θυμασαι? Αμ....ναι θυμασαι,αλλα αν στο πει καποιος του αφαιρεις το λογο. Μετα βγηκες πρωθυπουργος και εφερες το ΔΝΤ. Και μετα η πρωτη δοση,η δευτερη,η τριτη,νεα φορολογια,εξαντλητικη για καθε απλο ανθρωπο.Νεα ανεργια,νεα πιεση προς ολους,και αλλοι νομοι και καινουριοι φοροι,ασταματητα φοροι.Και τωρα περνας και το Αρθρο σου.Γιατι? Για ενα αρθρο που κανεις σχεδον εκει μεσα δε ξερει τι λεει.Που δεν εχει ενα σαφες σχεδιο,που δεν εχετε γενικα καμια απολυτως οργανωση για τιποτα.Εισαι τραγικο και εσυ και ολοι οι απο κατω σου.Εχετε φερει μια χωρα στο αμην.Και αν θες να κανεις κατι σωστο,τιμωρησε αυτους που επρεπε να τιμωρηθουν.Δεν εισαι ελληνας ομως και δεν το κανεις!Ειστε ανθελληνες και κλεφτες! ΚΛΕΦΤΕΣ!
Και βλεπεις απ την αλλη τον Σαμαρα,και τον προκατοχο του τον Καραμανλη, που δεν εκανε τιποτα της προκοπης.Και ο Σαμαρας τι κανει δηλαδη? Τιποτα.Πατε εκει κλεινεστε 300 ατομα σε μια αιθουσα.Και ο ενας κατηγορει τον αλλο.Καθε μερα αυτο το πραγμα.Τιποτα διαφορετικο.Και οι προτασεις σας? Μηδαμηνες!Ναι τιποτα αλλο δε κανετε.
Μια απο τα ιδια και το ΚΚΕ που θελει και ισοτητα κτλ κτλ.Που ολη την ωρα σχεδον λεει μαλακιες.Αλλα σχεδον.Γιατι οταν βγαινει και αυτο να μιλησει στους δρομους,οπως ειναι το δικαιωμα του,καποια λαμογια αστυνομικοι οπως εχουμε καταλαβει ολοι και γενικα οι μπαχαλακηδες,που δεν ξερω τι τσιπα εχουν πανω τους και πως μπορουν και το κανουν αυτο στους ιδιους τους συμπολιτες τους πανε να τα διαλυσουν ολα.
Μια μεριδα σκατα ειναι και το ΣΥΡΙΖΑ και το ΛΑΟΣ. Για τα πανηγυρια ειστε.Ο καθενας με τον πονο του.Ειδικα ο Τσιπρας....νομιζει οτι ειναι και με τον λαο.Μπας και παρει καμια ψηφο.Μια πουτσοτριχα απο τα αρχιδια του λαου ειναι και αυτος.
Και επιστρεφω στο ΠΑΣΟΚ.Τι εκανες ΠΑΣΟΚ γι'αυτον τον τοπο?Τι τροπος ειναι αυτος να αντιμετωπιζεις οποιον δεν συμφωνει? Εχεις κανει Χουντα τη δημοκρατια γαμημενο ΠΑΣΟΚ! Ναι αυτο εχεις κανει.Δεν ειναι σοσιαλισμος αυτο.Δεν ρωτας καν τους πολιτες για τη καθε πραξη που θα κανεις.Και οταν αυτοι που εχουν το δικαιωμα της ελευθεριας του λογου και της εκφρασης βγουν εξω να διαμαρτυρηθου,εσυ σαν σωστη Χουντα τους φιμωνεις! Ε αντε και γαμησου ΜΠΑΤΣΟΚ!
Και εδω θελω να ρωτησω τον απλο,ελληνα πολιτη,που καθημερινα μαχεται για να βγαλει το ψωμι του....
Πως νιωθεις Ελληνα:
Για τα σκανδαλα επι ΝΔ?
Για το ξυλο που εχεις φαει σε πορειες?
Για τη συνταξη που παιρνει ο γονιος ή ο παππους σου?
Για το μισθο που παιρνεις εσυ?
Για τα δικαιωματα που σε αφηνουν να εχεις πλεον...ναι το ρημα ειναι ''αφηνουν''!!!!
Για τους φορους που πληρωνεις?
Για ολους αυτους που δεν μπηκαν φυλακη?
Για ολους αυτους που παραγραφηκαν τα αδικηματα τους?
Για ολους εκεινους που εμειναν ατιμωρητοι.?
Για αυτους που σου εταξαν για μια ψηφο και σε ξεχασαν?
Για αυτους που σε κοροιδευουν?
Για αυτους που εχουν 10 σπιτια και εσυ ζεις στο υπογειο?
Για αυτους που τρωνε χαβιαρι και εσυ πλεον τρως ελιτσες με ψωμι?
Για αυτους που παιρνουν 10000 ευρω το μηνα και εσυ 500?
Για αυτους που πληρωνεις οσα εκλεψαν?
Για τον τροπο που σε αντιμετωπιζουν οργανα οπως η αστυνομια?
Για το οτι ζεις σε μια χωρα που δεν παραγει τιποτα?
Που ολα ειναι πλεον με φορο?
Που ''λεφτα υπαρχουν''?
Που εχασες τη δουλεια σου?
Που το καθε κομμα εχει και δικο του καναλι και σε παραπληροφορει?
Που σε κοροιδευουν και δεν μπορεις να αντιδρασεις γιατι εισαι ετσι συνηθισμενος?

ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ! ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ? ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ?

ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ κυριες και κυριοι ναι ΧΟΥΝΤΑ!Παρτε το χαμπαρι.Ειμαστε τα πουτανακια της Ευρωπης,ειμαστε πιο τριτοκοσμικοι και απο τη Ζιμπαμπουε!
Αλλα βεβαια αντε πες τα αυτα στον Παγκαλο και τον Βενιζελο.Η μηπως στον Παπουτση? Και αναφερομαι σε αυτους τους τρεις γιατι πραγματικα μου την εχουν δωσει!
Πετας γιαουρτι στον Παγκαλο και σου λεει οτι ειναι επιθεση κατα της δημοκρατιας. Ο Παπουτσης φροντιζει να ψεκασει μα καρκινογονα χημικα και να δειρει 100.000 ελληνες και αυτο ομως δεν ειναι επιθεση κατα της δημοκρατιας.Αλλα δεν ειναι και τιποτα σημαντικο οπως λεει ο Βενιζελος.Επισης επιθεση κατα της δημοκρατιας δεν ειναι οταν ο Παγκαλος σε απειλει οτι θα φερει τανκς μπροστα στις τραπεζες?Επιθεση κατα της δημοκρατιας δεν ειναι οταν ο Γιωργακης τρωει 800 ευρω χαβιαρι σε ταξιδι στο Λονδινο,ολα πληρωμενα απο τον ελληνικο λαο? Επιθεση κατα της δημοκρατιας δεν ειναι οταν περνας οποιο μετρο θες,χωρις να σε νοιαζει ο λαος, χαρη σε 153 βουλευτες σου και αν καποιος δεν συμφωνησει,γιατι προφανως εχει και λιγο τσιπα πανω του,τον διαγραφεις απο το κομμα?Επιθεση κατα της δημοκρατιας δεν ειναι οταν τα παιδια δεν εχουν βιβλια στα σχολεια και η παιδεια απο δημοτικο μεχρι πανεπιστημιο ειναι αθλια κυρια Διαμαντοπουλου? Επιθεση κατα της δημοκρατιας δεν ειναι οταν οι οπαδοι του Παναθηναικου σημερα σηκωσαν ενα πανο που ελεγε για τη Βουλη και οι αστυνομικοι αφου εψαξαν τα αυτοκινητα τους,τους συνελλαβαν?
Και τελος,γιατι το κουρασα, επιθεση κατα της δημοκρατιας δεν ειναι οταν κοβεις μισθους,θεσεις εργασιας,συνταξεις,φορολογεις τους παντες και τα παντα,αλλα τους 300 Βουλευτες δεν τους αγγιζεις καν? Δεν τους κοβεις ουτε το μισο του μισθου τους? Λυπαμαι κυριοι του ΠΑΣΟΚ και γενικα της Βουλης.Αυτο ειναι επιθεση κατα της δημοκρατιας.Και λεγεται Χουντα! Λεγεται αποφασιζω και διαταζω και κανω οτι θελω!Ετσι λεγεται.
Αλλα εννοια σας και θα ερθει η μερα,που θα μας πατε σε εμφυλιο,θα γαμησετε και το τελευταιο που θα εχει απομεινει σε αυτην εδω τη χωρα....και τοτε,για σκεφτειτε τι θα κανετε...γιατι αν εχετε διωξει ολους τους Ελληνες,θα πατε με τα ελικοπτερα στο εξωτερικο.Και εκει θα σας βρουν Ελληνες.Εξαλλου ενα προσφατο παραδειγμα εδειχνε τι επαθε ο Κανταφι στη Λιβυη.Μη σκατε....δεν αργει να ερθει και εδω.Δεν εχουμε εξαλλου και κανενα μεγαλο πολιτισμικο επιπεδο εμεις,Ελληναρες ειμαστε.Θα μπουμε μια μερα στη Βουλη και θα δειτε τι εχει να γινει.Γιατι ολοι οι ανθρωποι εχουν και καποια ορια.Οταν τους τα ξεπερνας,ερχονται οι συνεπειες!!!!
Για να τελειωσω,θα ηθελα να σας πω οτι εκτος απο κακομοιρηδες που ειμαστε εμεις,ειμαστε και μαλακες.Αφου σου λεει το ΠΑΣΟΚ σε νεα δημοσκοπηση πηρε 18%. Ακομα δηλαδη 18 στους 100 Ελληνες πανε να ψηφισουν ΠΑΣΟΚ! Τοσο μαλακες ειμαστε! Μα τοσο πολυ! Και αυτο θα το καταλαβετε αν σκεφτειτε οτι προχθες στη πορεια του ΠΑΜΕ οι ιδιοι τα μελη του ΠΑΜΕ εδερναν οποιον θεωρουσαν υποπτο και εκτος του κινηματος,μετα επεσε και ξυλο με τους μπαχαλακηδες οπου ειχαμε και εναν νεκρο.Εκει ομως τους παραδεχομαι.Ειχαν τα αρχιδια να αντεξουν τοσα χημικα και τοσο ξυλο και να παλεψουν.Επισης το ποσο μαλακας ειναι ο Ελληνας θα το δειτε στο παρακατω βιντεο.Επιμενω,και ας ακουστει χουντικο....αλλα εγω δεν μπορει να εχω το ιδιο δικαιωμα ψηφου με αυτους....

Σκεφτειτε πολυ καλα και ξυπνατε Ελληνες!Πανε να μας κανουν φτωχουν,πανε να μας ξεφτυλισουν!Και μια μερα θα βγουν τα οπλα και θα ναι η σταγονα που θα ξεχειλησει το ποτηρι.
Ολα αυτα αν τα διαβασει καποιος,απο εσας τους 300 να ξερετε οτι ειναι απο εναν Ελληνα,που αγαπαει τη χωρα του,οσο δεν την αγαπατε εσεις.Εναν απο τα τοσα εκατομμυρια αδικημενους Ελληνες που αισθανεται ξενος πια στη χωρα του....και προς Θεου,δεν ειμαι ουτε αναρχικος ουτε κομμουνιστης,ουτε δεξιος ουτε τιποτα.Η μαλλον οχι,ειμαι....ειμαι τιποτα πλεον.Ειμαι αηδιασμενος!
Θα αφησω τις χαρακτηριστικες εικονες στο τελος αυτου του κειμενου...για να πουν οσα δε μπορεσα να περιγραψω εγω....









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου